4a Edició - Codi 18721770

Array ( [CODIGO] => 18721770 [EDICION] => 4 [SITUACION] => Aprobado [SITUACION_BIS] => Retirado [MATRICULA] => 1100 [MATRICULA_2] => 0 [MATRICULA_3] => 0 [HORAS] => 60.00 [FECHA_INICIO] => 02/01/2019 [FECHA_FIN] => 31/12/2019 [LUGAR] => A distancia [NOMBRE_EMPRESA_ORGANIZADOR] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal [FECHA_FIN_PREINSCRIPCION] => 21/02/2019 [AREA] => 7 [NOMBRE_EMPRESA_PATROCINADO] => [NOMBRE_EMPRESA_COLABORADOR] => [OBSERVACIONES_PREINSCRIPCION] => [TIPO_DOCENCIA] => A distancia [TIPO_DOCENCIA_1] => 4 [TIPO_DOCENCIA_2] => A distancia [AULA_VIRTUAL_ADEIT] => 0 [TIPO_CURSO] => Postgrado [TIPO_CURSO_1] => Postgrado [DIRECCION_URL] => [AÑO_CURSO] => 30 [URL_VIDEO] => [URL_FACEBOOK] => [URL_TWITTER] => [META_TITLE] => [META_DESCRIPTION] => [META_KEYWORDS] => Master en Calidad y Seguridad en el Sector Agroalimentario A distancia [DIRECCION_CURSO_CORTO] => gestion-calidad-agroalimentario [GESTOR_NOMBRE] => Emilio [GESTOR_APELLIDOS] => Hernández Núnez [GESTOR_EMAIL] => emilio.hernandez@fundacions.uv.es [ADMINISTRATIVO_NOMBRE] => Jorge [ADMINISTRATIVO_APELLIDOS] => Bueno [ADMINISTRATIVO_EMAIL] => jorge.bueno@fundacions.uv.es [ES_INTERNO] => 1 [EMAIL_EXTERNO] => informacion@adeituv.es [PREINSCRIPCION_WEB] => 0 [URL_AULA_VIRTUAL] => [OFERTADO_OTRO] => 0 [ID_CURSO_OFERTADO] => 0 [DESCRIPCION_OFERTADO] => [TELEFONO_EXTERNO] => 96 160 3000 [MATRICULA_PDTE_APROBACION] => [ID_IDIOMA] => [PUBLICAR_WEB] => [area_curs] => Àrea de Salut [NOMBRE_CURSO] => Màster Propi en Gestió de Qualitat i Seguretat en el Sector Agroalimentari [TITULACION] => Màster Propi [HORARIO] => A distància, [REQUISITOS_TITULACION] => Llicenciats/graduats/diplomats en Ciències, Enginyeria i Salut O, si escau, estudiants de Ciències, Enginyeria i Salut als quals els quede menys del 10% per a obtenir el títol de grau, condicionant l'obtenció del títol en el mateix any acadèmic. [REQUISITOS_OTROS] => [ARG_VENTA] => L'objectiu general del master és capacitar als futurs professionals en la gestió de la qualitat i la seguretat alimentària tant en l'àmbit de l'empresa com l'administració i la recerca. Per a açò es divideix el master en una sèrie de mòduls que tracten d'una banda sobre el control de qualitat i l'anàlisi d'aliments, legislació alimentària, gestió de la qualitat, gestió de la seguretat, màrqueting i casos pràctics i Treballe Fi de Master. A continuació s'exposen els objectius parcials a considerar en el master. Com a objectius s'abordaren: -Tècniques per a l'anàlisi nutricional d'aliments, sensorial, microbiològic, tècniques instrumentals, de biologia molecular, estadístiques i per a la recerca epidemiològica. Aquesta Així com la Norma Internacional ISO 17025 que estableix els requisits generals per a la competència en la realització d'assajos o de calibratges, inclòs el mostreig. Cobreix els assajos i els calibratges que es realitzen utilitzant mètodes normalitzats, mètodes no normalitzats i mètodes desenvolupats pel propi laboratori. -Aspectes de legislació alimentària en general i incidint en qüestions com les alertes alimentàries, la trazabilidad i l'etiquetatge. - La Norma ISO 9001 perquè s'ha convertit en un model per a l'assegurament de la qualitat en el desenvolupament, el disseny, el servei, la producció i la instal·lació d'un producte o servei. -Auditories per a obtenir evidències i certificació de sistemes de gestió que demostren la capacitat per a proporcionar de forma coherent productes o serveis que satisfacen els requisits del client i les reglamentacions aplicables. -Gestió del medi ambient en la indústria alimentària a causa que la preocupació ambiental està adquirint cada vegada més importància en el comerç internacional, fins i tot les empreses que tenen una regulació flexible en els seus països d'origen estan obligades a millorar els seus acompliments ambientals si és que desitgen competir amb èxit en l'estranger. -Prevenció de Riscos Laborals en la indústria alimentària per a conèixer els riscos i les mesures preventives. -S'aprofundira en el sistema d'autocontrol d'anàlisi de perills i control de punts crítics (APPCC) així com en els diferents esquemes de gestió com les normes internacionals ISO 22000:2005 i les normes privades del British Retail Consortium (BRC) i d'Internacional Featured Standards (IFS), d'implantació estesa a nivell internacional i que col·laboren a complir tots els requisits legals dels productes alimentosos. - La contaminació maliciosa d'aliments mitjançant la introducció de patògens o productes tòxics és vista com una amenaça real pel que s'abordara el bioterrorismo en relació amb la seguretat alimentària. -Es tractarà la importància del màrqueting per a poder diferenciar-se de la competència a través del condicionament del producte, l'envasament i etiquetatge, la utilització de marques, i la innovació dins del sector agroalimentari. Tot açò molt important per a crear un posicionament de la marca en la ment del consumidor. Diversos casos pràctics de diversos sectors agroalimentaris s'estudiaran en profunditat. Es realitzarà un Treball Fi de Màster. [ARG_VENTA2] => [AÑO_CURSO_DESC] => [MODALIDAD_EVALUACION] => [MODALIDAD_EVALUACION2] => [OBSERVACION_MATRICULA_1] => [OBSERVACION_MATRICULA_2] => [OBSERVACION_MATRICULA_3] => [SALIDA_PROFESIONAL] => El present Màster capacita als futurs professionals en la gestió de la qualitat i la seguretat alimentària, tant en l'àmbit de l'empresa com l'administració i la recerca. - Control de qualitat i l'anàlisis d'alimentós en la indústria alimentària. - Control de la Seguretat alimentària i de la Reglamentació en qualitat alimentària en l'empresa d'alimentació. - Gestió de la qualitat i gestió de la Seguretat Alimentària en la indústria agroalimentària. - Gestió de màrqueting en empresa alimentària. [ANO_CURSO_DESC] => Curs 2018/2019 [programa] => Array ( [0] => Array ( [CODIGO_CURSO] => 18721770 [AÑO_CURSO] => 30 [CODIGO] => 1 [NOMBRE_MATERIA] => [NOMBRE_MATERIA_VAL] => [DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3 [DESCRIPCION1] => 1.1. Análisis nutricional de alimentos 1.2. Análisis sensorial de alimentos 1.3. Análisis microbiológico de alimentos 1.4. Técnicas instrumentales en el control de la calidad y la seguridad alimentaria 1.5. Técnicas de biología molecular en el control de la calidad y la seguridad alimentaria 1.6. Técnicas estadísticas en el control de la calidad y la seguridad alimentaria 1.7. Técnicas para la investigación epidemiológica 1.8. Gestión de laboratorios de análisis: acreditación ISO 17025 [DESCRIPCION2] => [DESCRIPCION3] => [DESCRIPCION1_VAL] => [DESCRIPCION2_VAL] => [DESCRIPCION3_VAL] => [ORDEN] => 1 ) [1] => Array ( [CODIGO_CURSO] => 18721770 [AÑO_CURSO] => 30 [CODIGO] => 2 [NOMBRE_MATERIA] => [NOMBRE_MATERIA_VAL] => [DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3 [DESCRIPCION1] => 2.1. Legislación Alimentaria 2.2. Alertas Alimentarias: legislación, control e información 2.3. Trazabilidad 2.4. Etiquetado [DESCRIPCION2] => [DESCRIPCION3] => [DESCRIPCION1_VAL] => [DESCRIPCION2_VAL] => [DESCRIPCION3_VAL] => [ORDEN] => 2 ) [2] => Array ( [CODIGO_CURSO] => 18721770 [AÑO_CURSO] => 30 [CODIGO] => 3 [NOMBRE_MATERIA] => [NOMBRE_MATERIA_VAL] => [DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3 [DESCRIPCION1] => 3.1. Sistemas de Gestión de Calidad: herramientas, modelos y normalización. ISO 9001 3.2. Auditorías y certificación de sistemas de gestión 3.3. Gestión de Medio ambiente en la industria alimentaria 3.4. Prevención de Riesgos Laborales en la industria alimentaria [DESCRIPCION2] => [DESCRIPCION3] => [DESCRIPCION1_VAL] => [DESCRIPCION2_VAL] => [DESCRIPCION3_VAL] => [ORDEN] => 3 ) [3] => Array ( [CODIGO_CURSO] => 18721770 [AÑO_CURSO] => 30 [CODIGO] => 4 [NOMBRE_MATERIA] => [NOMBRE_MATERIA_VAL] => [DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3 [DESCRIPCION1] => 4.1. Seguridad Alimentaria: sistemas de autocontrol APPCC. Codex Alimentarius 4.2. Herramientas para la evaluación de riesgos 4.3. Monitorización de Puntos de Control Crítico 4.4. Evaluación de Riesgos emergentes: alérgenos, riesgos nutricionales. Cancerígenos 4.5. Certificación en Seguridad Alimentaria: ISO 22000:2005, IFS, BRC 4.6. Bioterrorismo y Seguridad Alimentaria [DESCRIPCION2] => [DESCRIPCION3] => [DESCRIPCION1_VAL] => [DESCRIPCION2_VAL] => [DESCRIPCION3_VAL] => [ORDEN] => 4 ) [4] => Array ( [CODIGO_CURSO] => 18721770 [AÑO_CURSO] => 30 [CODIGO] => 5 [NOMBRE_MATERIA] => [NOMBRE_MATERIA_VAL] => [DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3 [DESCRIPCION1] => 5.1. Innovación en la industria alimentaria. 5.2. Marketing en la empresa agraria y alimentaria 5.3. Comercio Internacional y Seguridad Alimentaria [DESCRIPCION2] => [DESCRIPCION3] => [DESCRIPCION1_VAL] => [DESCRIPCION2_VAL] => [DESCRIPCION3_VAL] => [ORDEN] => 5 ) [5] => Array ( [CODIGO_CURSO] => 18721770 [AÑO_CURSO] => 30 [CODIGO] => 6 [NOMBRE_MATERIA] => [NOMBRE_MATERIA_VAL] => [DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3 [DESCRIPCION1] => Trabajo Fin de Máster [DESCRIPCION2] => [DESCRIPCION3] => [DESCRIPCION1_VAL] => [DESCRIPCION2_VAL] => [DESCRIPCION3_VAL] => [ORDEN] => 6 ) ) [professors] => Array ( [0] => Array ( [DNI] => uni31157 [NOMBRE_PERSONA] => Emilia [APELLIDOS] => Ferrer García [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Profesor/a Titular de Universidad [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [1] => Array ( [DNI] => emp137932 [NOMBRE_PERSONA] => Lidia [APELLIDOS] => Gil Ventura [PDI] => 4 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => Técnica Superior de Calidad Bureau Veritas. [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [2] => Array ( [DNI] => uni46965 [NOMBRE_PERSONA] => María Luisa [APELLIDOS] => Guillén Domínguez [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Contratado/a Doctor/a [NPI] => I4338 [EMAIL_FACULTAD] => mguilled@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [3] => Array ( [DNI] => emp137930 [NOMBRE_PERSONA] => Carmen [APELLIDOS] => Igualada Cañas [PDI] => 4 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => Profesora Asociada. Universitat de València - Estudi General [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [4] => Array ( [DNI] => uni54665 [NOMBRE_PERSONA] => Cristina [APELLIDOS] => Juan García [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Profesor/a Titular de Universidad [NPI] => I6129 [EMAIL_FACULTAD] => Cristina.Juan@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [5] => Array ( [DNI] => emp60209 [NOMBRE_PERSONA] => Jorge Rafael [APELLIDOS] => Mañes Font [PDI] => 4 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => Licenciado en Administración y Dirección de Empresas. Universitat de València .Graduado Europeo en Dirección de Empresas [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [6] => Array ( [DNI] => uni9062 [NOMBRE_PERSONA] => Jordi [APELLIDOS] => Mañes Vinuesa [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Catedrático/a de Universidad [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [7] => Array ( [DNI] => uni47335 [NOMBRE_PERSONA] => Pedro Vicente [APELLIDOS] => Martínez Culebras [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Profesor/a Titular de Universidad [NPI] => H7274 [EMAIL_FACULTAD] => Pedro.Martinez@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [8] => Array ( [DNI] => uni54604 [NOMBRE_PERSONA] => Giuseppe [APELLIDOS] => Meca De Caro [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Contratado/a Doctor/a Interino/a [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [9] => Array ( [DNI] => emp137929 [NOMBRE_PERSONA] => Eva María [APELLIDOS] => Molina Pérez [PDI] => 4 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => Técnica Superior de la Consellería de Sanitat. [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [10] => Array ( [DNI] => uni1481 [NOMBRE_PERSONA] => Juan Carlos [APELLIDOS] => Moltó Cortés [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Profesor/a Titular de Universidad [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [11] => Array ( [DNI] => emp217117 [NOMBRE_PERSONA] => Yelko [APELLIDOS] => Rodriguez Carrasco [PDI] => 4 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => Analista/Doctor en ciencias de la alimentación. Universitat de Valencia. [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [12] => Array ( [DNI] => uni40944 [NOMBRE_PERSONA] => Pilar [APELLIDOS] => Ruíz Vázquez [PDI] => 2 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Investigación Escala Técnica Media [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [13] => Array ( [DNI] => emp47231 [NOMBRE_PERSONA] => María Isabel [APELLIDOS] => Sospedra López [PDI] => 4 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => Licenciatura en Farmacia [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [14] => Array ( [DNI] => uni52663 [NOMBRE_PERSONA] => Josefa [APELLIDOS] => Tolosa Chelós [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Profesor/a Asociado de Universidad [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [15] => Array ( [DNI] => emp28801 [NOMBRE_PERSONA] => Lourdes [APELLIDOS] => Zubeldia Lauzurica [PDI] => 4 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) ) [direccio] => Array ( [0] => Array ( [0] => Array ( [DNI] => uni31157 [NOMBRE_PERSONA] => Emilia [APELLIDOS] => Ferrer García [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Profesor/a Titular de Universidad [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) ) ) )

Màster Propi en Gestió de Qualitat i Seguretat en el Sector Agroalimentari


Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2018/2019

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 60.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 21/02/2019

Data inici: Gener 2019

Data fi: Desembre 2019

Matrícula: 1100 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Llicenciats/graduats/diplomats en Ciències, Enginyeria i Salut O, si escau, estudiants de Ciències, Enginyeria i Salut als quals els quede menys del 10% per a obtenir el títol de grau, condicionant l'obtenció del títol en el mateix any acadèmic.

Modalitat: A distancia

Lloc d'impartició: A distancia

Horari: A distància,

Més informació

Objectius del curs

L'objectiu general del master és capacitar als futurs professionals en la gestió de la qualitat i la seguretat alimentària tant en l'àmbit de l'empresa com l'administració i la recerca.
Per a açò es divideix el master en una sèrie de mòduls que tracten d'una banda sobre el control de qualitat i l'anàlisi d'aliments, legislació alimentària, gestió de la qualitat, gestió de la seguretat, màrqueting i casos pràctics i Treballe Fi de Master.
A continuació s'exposen els objectius parcials a considerar en el master.

Leer más

Objectius professionals

El present Màster capacita als futurs professionals en la gestió de la qualitat i la seguretat alimentària, tant en l'àmbit de l'empresa com l'administració i la recerca.
- Control de qualitat i l'anàlisis d'alimentós en la indústria alimentària.
- Control de la Seguretat alimentària i de la Reglamentació en qualitat alimentària en l'empresa d'alimentació.

Leer más

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Per favor, verifica que no eres un robot.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.


SI, ENVIA
FAQS
 
Imprimir la informaciò