9a Edició - Codi 14721110

Array ( [CODIGO] => 14721110 [EDICION] => 9 [SITUACION] => Aprobado [SITUACION_BIS] => Finalizado [MATRICULA] => 1300 [MATRICULA_2] => 0 [MATRICULA_3] => 0 [HORAS] => 60.00 [FECHA_INICIO] => 02/01/2015 [FECHA_FIN] => 31/12/2015 [LUGAR] => A distancia [NOMBRE_EMPRESA_ORGANIZADOR] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal [FECHA_FIN_PREINSCRIPCION] => 21/02/2015 [AREA] => 7 [NOMBRE_EMPRESA_PATROCINADO] => [NOMBRE_EMPRESA_COLABORADOR] => General Asde S.A. [OBSERVACIONES_PREINSCRIPCION] => [TIPO_DOCENCIA] => A distancia [TIPO_DOCENCIA_1] => 4 [TIPO_DOCENCIA_2] => A distancia [AULA_VIRTUAL_ADEIT] => 0 [TIPO_CURSO] => Postgrado [TIPO_CURSO_1] => Postgrado [DIRECCION_URL] => http://www.formacionpostgrado.com [AÑO_CURSO] => 26 [URL_VIDEO] => [URL_FACEBOOK] => [URL_TWITTER] => [META_TITLE] => [META_DESCRIPTION] => [META_KEYWORDS] => [DIRECCION_CURSO_CORTO] => [GESTOR_NOMBRE] => Mariam [GESTOR_APELLIDOS] => Conca [GESTOR_EMAIL] => marian.conca@uv.es [ADMINISTRATIVO_NOMBRE] => Jorge [ADMINISTRATIVO_APELLIDOS] => Bueno [ADMINISTRATIVO_EMAIL] => jorge.bueno@uv.es [ES_INTERNO] => 0 [EMAIL_EXTERNO] => secretaria@formacionpostgrado.com [PREINSCRIPCION_WEB] => 0 [URL_AULA_VIRTUAL] => [OFERTADO_OTRO] => [ID_CURSO_OFERTADO] => [DESCRIPCION_OFERTADO] => [TELEFONO_EXTERNO] => [MATRICULA_PDTE_APROBACION] => [ID_IDIOMA] => [PUBLICAR_WEB] => [area_curs] => Àrea de Salut [NOMBRE_CURSO] => Màster en Dietètica i Dietoteràpia [TITULACION] => Màster [HORARIO] => A distància. Part pràctica en juny en la Facultat de Farmàcia de 9 a 14h. i de 16 a 20h., [REQUISITOS_TITULACION] => Llicenciats o graduats en Farmàcia, Biologia, Bioquímica, Medicina, Veterinària, Odontologia, Ciència i Tecnologia d'Aliments. Diplomats o graduats en Nutrició Humana i Dietètica, Infermeria i Fisioteràpia. [REQUISITOS_OTROS] => [ARG_VENTA] => Amb l'objectiu d'impulsar el desenvolupament de la capacitat científica nutricional que s'ha adquirit en els estudis en l'àmbit de la salut i el desenvolupament d'activitats orientades a l'alimentació i nutrició individual, aquest màster especialitzat en dietètica i dietoteràpia impulsa el treball en equips multidisciplinaris a través de l'aprenentatge de polítiques nutricionals en individus i poblacions de risc. El màster aborda diferents continguts com ara l'anàlisi bàsica de conceptes com energia, nutrients i altres components naturals dels aliments, els aliments funcionals i nutracèutics, l'atenció nutricional al pacient, la higiene alimentària, la dietoteràpia i l'herbodietètica. Només els estudis universitaris en Nutrició Humana i Dietètica habiliten per a l'exercici professional. [ARG_VENTA2] => [AÑO_CURSO_DESC] => [MODALIDAD_EVALUACION] => [MODALIDAD_EVALUACION2] => [OBSERVACION_MATRICULA_1] => [OBSERVACION_MATRICULA_2] => [OBSERVACION_MATRICULA_3] => [SALIDA_PROFESIONAL] => [CRITERIO_ADMISION] => [CRITERIO_ADMISION2] => [CRITERIO_ADMISION3] => [FORMACION_APRENDIZAJE] => [FORMACION_APRENDIZAJE2] => [FORMACION_APRENDIZAJE3] => [ANO_CURSO_DESC] => Curs 2014/2015 [programa] => Array ( ) [professors] => Array ( ) )

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2014/2015

Tipus de curs: Màster

Nombre de crèdits: 60.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 21/02/2015

Data inici: Gener 2015

Data fi: Desembre 2015

Matrícula: 1300 € (import preu públic)

Modalitat: A distancia

Col·laborador: General Asde S.A.

Lloc d'impartició: A distancia

Horari: A distància. Part pràctica en juny en la Facultat de Farmàcia de 9 a 14h. i de 16 a 20h.,

Més informació

Objectius del curs

Amb l'objectiu d'impulsar el desenvolupament de la capacitat científica nutricional que s'ha adquirit en els estudis en l'àmbit de la salut i el desenvolupament d'activitats orientades a l'alimentació i nutrició individual, aquest màster especialitzat en dietètica i dietoteràpia impulsa el treball en equips multidisciplinaris a través de l'aprenentatge de polítiques nutricionals en individus i poblacions de risc. El màster aborda diferents continguts com ara l'anàlisi bàsica de conceptes com energia, nutrients i altres components naturals dels aliments, els aliments funcionals i nutracèutics, l'atenció nutricional al pacient, la higiene alimentària, la dietoteràpia i l'herbodietètica.

Leer más

Solicita información

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

FAQS
 
Imprimir la informaciò