Diploma d'Especialització en Cultura, Lectura i Literatura per a Infants i Joves

9a Edició - Codi 19322030

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2019/2020

Tipus de curs: Diploma d'Especialització

Nombre de crèdits: 25.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 680 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Els destinataris als quals ens adrecem són docents de secundària i primària, bibliotecaris, treballadors d'editorials, treballadors de les àrees culturals dels ajuntaments, graduats en Filologia, Documentació, Pedagogia i Magisteri

Modalitat: On-line

Col·laborador: Estructura de Recerca Interdisciplinar de Lectura. ERI-Lectura / Acadèmia Valenciana de la Llengua / Associació d'Editors del País Valencià / Associació d'Escriptors en Llengua Catalana / Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana / Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (OEPLI-IBBY) / Departament de Filologia Catalana. Universitat de Les Illes Balears / Departament de Filologia Catalana. Universitat de València - Estudi General / Departamento de Innovación y Formación didáctica. Universitat d' Alacant / Ediciones Ekaré / Editorial Andana / Editorial Bromera / FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura / Fundació Bromera per al Foment de la Lectura / Sembra Llibres / Subdirecció General del Llibre, Arxius i Biblioteques. Generalitat Valenciana

Direcció

Organitzador: Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana. IIFV

Direcció: Gemma Lluch Crespo. Catedrática d'Universitat. Departament de Filologia Catalana. Universitat de València. .
Maite Monar van Vliet. Doctora en Filologia Catalana. Professora d'Educació Secundària. Valencià. Llengua i Literatura..

Més informació

Objectius del curs

1. Conèixer i analitzar les mostres de la cultura, la lectura i la literatura adreçades als infants i adolescents.
2. Entendre la cultura, la lectura i la literatura des de la diversitat cultural.
3. Usar criteris per seleccionar les propostes lectores adequades a cada destinatari.

Leer más

Objectius professionals

Docència en l'educació secundària, primària i infantil; formació en lectura i literatura per a infants i joves de psicòlegs i pedagogs; àmbit de la biblioteca escolar i pública; promoció de la lectura en àmbits públics i privats; àrees culturals dels ajuntaments; treball en les editorials tant promoció de la lectura com formació de col·leccions, elaboració de plans lectors, etc.

OPINIONS

5 Valoració mitjana (2 valoracions)
El Diploma m'ha aportat moltíssima informació que, com a docent, ja he començat a aplicar; de fet, els meus alumnes de 1r de Batxillerat están enfeinats amb la creació d'un blog on estem iniciant el camí de la lectura augmentada de terra baixa, d'Àngel Guimerà. Evidentment, la tasca eixirà como eixirà perquè ni ells en són experts, ni jo menys, però la il.lusió i les ganes crec que compensaran els resultats i, amb el temps, la cosa millorarà. Els models de bones pràctiques han estat molt interessants i pense que donen llum i ànims per seguir endavant. En definitiva, ha estat un inmens plaer cursar aquest Diploma perquè m'ha enriquit a molts nivells.
Vicente Aleixandre Lluch (Docent) valoració:
5
Des del meu punt de vista com a docent, m'agradaria recomanar totalment aquest Diploma. Em vaig apuntar perquè m'agradaba molt llegir, la literatura i fomentar la lectura a clase i als més menuts, ja que pense que és esencial ferho en aquestes edats. Aquest curs m'ha ajudat molt a dur endavant projectes en aquest sentit, ens ha aportat una gran quantitat de recursos per a treballar en l'aula, i per a totes les edats, metodologies i maneres de treballar, recomanacions de llibres, autors, llibreries, gèneres textuals, ens ha ajudat a incorporar les TIC en la lectura, en definitiva un munto de coses que em faran més fácil el meu treball a l'aula i que m'han fet descubrir molts aspectos que fins fa res desconeixia. Per tant, ha estat un plaer, l'acabe molt content, satisfet i amb molts més coneixements!!
Luis Miguel Pastor Pastor (Docent) valoració:
5

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS