Màster Propi en Salut Ocupacional per a Infermeria

1a Edició - Codi 20721114

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2020/2021

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 74.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 1000 € (import preu públic)

Requisits d'accés: -Títol oficial espanyol o estranger que atorgue accés a ensenyaments oficials de postgrau. -Estudiants als quals els quede menys d'un 10% per a obtindre el seu títol de grau, condicionats a l'obtenció del títol en el mateix any acadèmic .

Modalitat: On-line

Direcció

Organitzador: Departament d'Infermeria

Direcció: María Isabel Martínez Martínez. Contratado Doctor. Departament d'Infermeria. Universitat de València.

Més informació

Objectius del curs

Sent la salut ocupacional i la medicina del treball una especialització mèdica i d'infermeria que s'enfoca a previndre, vigilar i manejar lesions per accidents de treball, així com les malalties laborals, la discapacitat i la promoció de la salut dels treballadors, va sorgir la Llei de Prevenció de Riscos Laborals, la qual estableix que cada treballador té l'obligació de comptar amb les cures d'un infermer mitjançant un servei propi o alié. A més d'això, és necessari que aqueix professional de la salut compte amb les habilitats i qualificació necessàries, així com coneixements actualitzats, per a això el Màster Propi en Salut Ocupacional per a Infermeria ve a cobrir aquests requeriments.

Es defineix la infermeria del treball com una especialitat infermera que aborda els estats de salut dels individus en la seua relació amb el mitjà laboral amb la finalitat d'aconseguir un elevat grau de benestar, no sols físic, sinó mental i social de la població treballadora, prenent en consideració les característiques individuals que posseïsca el treballador i el seu lloc de treball, així com del seu entorn soci-laboral. Llavors, ser un professional sanitari que dispose dels coneixements biològics i clínics que permeten la detecció, el diagnòstic, la prevenció i el tractament de patologies derivades del treball és tasca del Màster Propi en Salut Ocupacional per a Infermeria.

Leer más

Objectius professionals

La infermeria en el camp de la salut ocupacional és una disciplina que porta molts anys desenvolupant-se de manera gradual. A la fi del XIX se situen els inicis, quan les primeres infermeres ocupacionals, a més d'assistir als metges, visitaven pacients malalts i les seues famílies en les seues llars. En l'actualitat, es tracta d'una activitat que està orientada en la prevenció, concernent en l'avaluació i el control de riscos, al temps de desenvolupar estratègies proactives que s'adrecen a promoure la salut en la població treballadora. Donada la seua importància, la Universitat de València imparteix el Màster Propi en Salut Ocupacional per a Infermeria.

Existeixen diverses habilitats que el personal sanitari necessita per a identificar, avaluar i dissenyar estratègies per al control de riscos en el lloc de treball, al temps de promoure la salut. El que la cobertura d'aquestes necessitats siga d'una naturalesa multidisciplinària fa necessària la cooperació entre diversos professionals. La salut ocupacional, a més de tractar a malalts, consisteix a prendre totes les diligències necessàries per a previndre casos de malalties que es relacionen amb el treball, amb la finalitat d'oferir una adequada protecció i es promoga alhora la salut que requerisca la població laboral. D'aquesta forma, comptar amb professionals que cobrisquen aquestes necessitats són temes que es contemplen en el Màster Propi en Salut Ocupacional per a Infermeria.

Leer más

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS