Màster Propi en Medicina Manual Musculoesquelética

1a Edició - Codi 20711810

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2020/2021

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 60.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 4850 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Llicenciats i Graduats en Medicina. Especialment metges residents i especialistes en rehabilitació, anestèsia, traumatologia, ginecologia, urologia, reumatologia, neurologia, metges de família, metges de l'esport, i per a tots aquells metges que desitgen un abordatge més integral i profund del dolor. Estudiants als quals els quede menys d'un 10% dels crèdits necessaris per a obtindre el seu títol de grau, condicionats a l'obtenció del títol en el mateix any acadèmic.

"La docència s'adaptarà als requisits que vinguen establits per reglament Estatal i per les directrius que indique la nostra Universitat (presencial, semipresencial o on-line) que té la potència suficient per a realitzar aquesta transformació sense menyscapte de la qualitat docent"

Modalitat: Presencial

Col·laborador: SEMOYM (Sociedad Española de Medicina Ortopédica y Manual)

Direcció

Organitzador: Departament de Fisiologia

Direcció: Francisco Javier Miranda Alonso. Catedrático de Universidad. Departament de Fisiologia. Universitat de València.
Francisco Javier Martínez Romero. Especialista en Cirugía Ortopédica y Traumatología / Hospital General de Valdepeñas. Ciudad Real. Formador SEMOOYM..
Pedro Castells Ayuso. Especialista Medicina Física y Rehabilitación / IMSKE. Quirón. Valencia. Máster Propio en MOM U. C. Madrid. Formador SEMOOYM. .
Lourdes Ruiz Jareño. Jefa de Servicio de Medicina Física y Rehabilitación / Hospital Universitario de La Plana, Villa-Real Castellón. Formadora SEMOOYM..
María Victoria Sotos Borrás. Especialista en Medicina Física y Rehabilitación (RHB). Jefa de Servicio de Medicina Física y Rehabilitación / Hospitales Universitarios Vinalopó y Torrevieja. Alicante..

Més informació

Objectius del curs

La Medicina Ortopèdica i Manual, actualment denominada també Medicina Manual Musculoesquelètica (MM), és una disciplina mèdica encaminada a diagnosticar i tractar de manera conservadora (no quirúrgica), els quadres clínics dolorosos derivats de trastorns funcionals musculoesqueléticos vertebrals i perifèrics, excloent els de causa reumàtica, infecciosa o tumoral.

Aquest tipus de malalties, com a dolors d'esquena, dolors perifèrics, disfunció temporomandibular, algies pèlviques, cefalees, entre altres, malgrat ser freqüentíssimes en la societat actual, s'han englobat en la literatura científica com a patologia mecànica inespecífica o disfuncional, atorgant-li un caràcter banal. El resultat d'aquesta falta de rigor diagnòstic i sobretot terapèutic, és la frustració per a pacients i professionals.

Leer más

Objectius professionals

La Medicina Manual Musculoesquelètica es perfila com una disciplina en expansió mitjançant la qual tant el personal mèdic com pacients podran beneficiar-se, gràcies al Màster Propi en Medicina Manual Musculoesquelètica de la Universitat de València. Els primers perquè se'ls obrirà un horitzó professional nou i els segons perquè podran ser diagnosticats i tractats amb precisió de moltes malalties fins ara etiquetades com a inespecífiques i tractades de manera ineficaç (el personal mèdic només pot diagnosticar el que coneix).

Els professionals que poden beneficiar-se de la titulació oferida pel Màster Propi en Medicina Manual Musculoesquelètica de la Universitat de València són tots aquells metges involucrats en l'atenció i el tractament de malalties múscul-esquelètiques. Va dirigit a metges residents i especialistes com a rehabilitadors, anestesistes, traumatòlegs, ginecòlegs, uròlegs, metges de família, reumatòlegs, neuròlegs, metges de l'esport, i per a tots aquells que desitgen un abordatge més integral i profund del dolor.

Leer más

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS