11a Edició - Codi 24712940

Array ( [CODIGO] => 24712940 [EDICION] => 11 [SITUACION] => Aprobado [SITUACION_BIS] => Pendiente [MATRICULA] => 750 [MATRICULA_2] => 0 [MATRICULA_3] => 0 [HORAS] => 16.00 [FECHA_INICIO] => 04/11/2024 [FECHA_FIN] => 30/04/2025 [LUGAR] => Aula Virtual de la Universitat de Valencia [NOMBRE_EMPRESA_ORGANIZADOR] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal [FECHA_FIN_PREINSCRIPCION] => 18/10/2024 [AREA] => 7 [NOMBRE_EMPRESA_PATROCINADO] => [NOMBRE_EMPRESA_COLABORADOR] => [OBSERVACIONES_PREINSCRIPCION] => [TIPO_DOCENCIA] => A distancia [TIPO_DOCENCIA_1] => 3 [TIPO_DOCENCIA_2] => On-line [AULA_VIRTUAL_ADEIT] => 0 [TIPO_CURSO] => Postgrado [TIPO_CURSO_1] => Título Propio de Pos [DIRECCION_URL] => [AÑO_CURSO] => 36 [URL_VIDEO] => [URL_FACEBOOK] => [URL_TWITTER] => [META_TITLE] => [META_DESCRIPTION] => [META_KEYWORDS] => [DIRECCION_CURSO_CORTO] => etiquetado-alimentos-marketing [GESTOR_NOMBRE] => Nanda [GESTOR_APELLIDOS] => Requena Ortiz [GESTOR_EMAIL] => nanda.requena@fundacions.uv.es [ADMINISTRATIVO_NOMBRE] => Merche [ADMINISTRATIVO_APELLIDOS] => Ivars [ADMINISTRATIVO_EMAIL] => mercedes.ivars@fundacions.uv.es [ES_INTERNO] => 1 [EMAIL_EXTERNO] => informacion@adeituv.es [PREINSCRIPCION_WEB] => 1 [URL_AULA_VIRTUAL] => [OFERTADO_OTRO] => 0 [ID_CURSO_OFERTADO] => 0 [DESCRIPCION_OFERTADO] => [TELEFONO_EXTERNO] => 96 160 3000 [MATRICULA_PDTE_APROBACION] => 1 [ID_IDIOMA] => 4 [PUBLICAR_WEB] => 1 [area_curs] => Àrea de Salut [NOMBRE_CURSO] => Expert Universitari d'Informació Alimentària: Etiquetatge dels Aliments i Màrqueting. Tècniques d'Educació Nutricional [TITULACION] => Expert Universitari [HORARIO] => Les sessions per videoconferència síncrones d'assistència obligatòria seran a les vesprades en els mesos de febrer-abril [REQUISITOS_TITULACION] => Titulats en Nutrició Humana i Dietètica, Ciència i Tecnologia dels Aliments, Ciències Gastronòmiques, Farmàcia, Veterinària, Medicina, Infermeria, A.D.E., Psicologia, Treball social i estudiants d'estes disciplines als quals els quede menys d'un 10% per a obtindre el seu títol de grau. [REQUISITOS_OTROS] => [ARG_VENTA] => -Avaluar la percepció del consumidor sobre la informació alimentària i comprensió de l'etiquetatge d'aliments. -Conéixer la legislació relacionada amb l'etiquetatge alimentari. -Conéixer i saber interpretar la informació alimentària (obligatòria, nutricional i etiquetatge frontal) facilitada al consumidor mitjançant l'etiquetatge dels aliments. - Avaluar la incorporació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible en l'etiquetatge d'aliments. - Aplicar els coneixements sobre etiquetatge alimentari al consell dietètic en un gabinet dietoterapèutic. -Adquirir formació bàsica que capacite per a una correcta selecció d'aliments orientada a la promoció de la salut. - Fomentar l'esperit crític enfront de la informació aportada pels mitjans de comunicació sobre el perfil nutricional i saludable dels aliments. -Adquirir destresa en l'elaboració de material divulgatiu per a l'educació nutricional. - Proporcionar a l'estudiant una visió teoricopràctica de l'empresa alimentària i de les funcions i aplicacions del màrqueting en la indústria alimentària. [ARG_VENTA2] => [AÑO_CURSO_DESC] => [MODALIDAD_EVALUACION] => [MODALIDAD_EVALUACION2] => [OBSERVACION_MATRICULA_1] => [OBSERVACION_MATRICULA_2] => [OBSERVACION_MATRICULA_3] => [SALIDA_PROFESIONAL] => Assessorar i/o verificar l'adequat etiquetatge nutricional i divulgació d'informació alimentària en administració pública, empreses de sector alimentari i institucions sanitàries assistencials. Educació nutricional en àrea clínica (gabinet dietoterapèutic, atenció primària i oficines de farmàcia). [CRITERIO_ADMISION] => Per nota d'expedient acadèmic de la titulació requerida per a l'accés. [CRITERIO_ADMISION2] => [CRITERIO_ADMISION3] => [FORMACION_APRENDIZAJE] => Conéixer el contingut legislatiu de la informació alimentària i els conceptes bàsics de la disciplina de màrqueting. Analitzar i saber avaluar bones i males pràctiques de l'etiquetatge d'aliments en la indústria agroalimentària. Identificar pràctiques comercials desenvolupades per la indústria alimentària en el camp del màrqueting. [FORMACION_APRENDIZAJE2] => [FORMACION_APRENDIZAJE3] => [ANO_CURSO_DESC] => Curs 2024/2025 [programa] => Array ( [0] => Array ( [CODIGO_CURSO] => 24712940 [AÑO_CURSO] => 36 [CODIGO] => 3 [NOMBRE_MATERIA] => Màrqueting nutricional [NOMBRE_MATERIA_VAL] => Màrqueting nutricional [DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3 [DESCRIPCION1] => A) Part teòrica: 1) Introducció al màrqueting. Definició i doble dimensió respecte a la investigació de mercats i a les polítiques de comercialització. 2) Màrqueting estratègic. Funcions que s'inclouen respecte a l'anàlisi de l'entorn, dels consumidors, dels competidors, i enunciat d'estratègies de segmentació i posicionament. 3) Màrqueting operatiu. Funcions entorn de la política de comercialització i les quatre pes del màrqueting: producte, preu, promoció i distribució. 4) Màrqueting de servicis. S'explica la naturalesa diferencial dels servicis, les dificultats que plantegen per a la seua comercialització i les estratègies recomanades per a superar estes dificultats. 5) Màrqueting social. Es definix el màrqueting social i es destaca el seu paper per a incidir en el comportament voluntari dels destinataris de la seua política. B) Part pràctica: Resolució d'exercicis relacionats amb els continguts teòrics. [DESCRIPCION2] => [DESCRIPCION3] => [DESCRIPCION1_VAL] => A) Part teòrica: 1) Introducció al màrqueting. Definició i doble dimensió respecte a la investigació de mercats i a les polítiques de comercialització. 2) Màrqueting estratègic. Funcions que s'inclouen respecte a l'anàlisi de l'entorn, dels consumidors, dels competidors, i enunciat d'estratègies de segmentació i posicionament. 3) Màrqueting operatiu. Funcions entorn de la política de comercialització i les quatre pes del màrqueting: producte, preu, promoció i distribució. 4) Màrqueting de servicis. S'explica la naturalesa diferencial dels servicis, les dificultats que plantegen per a la seua comercialització i les estratègies recomanades per a superar estes dificultats. 5) Màrqueting social. Es definix el màrqueting social i es destaca el seu paper per a incidir en el comportament voluntari dels destinataris de la seua política. B) Part pràctica: Resolució d'exercicis relacionats amb els continguts teòrics. [DESCRIPCION2_VAL] => [DESCRIPCION3_VAL] => [ORDEN] => 1 ) [1] => Array ( [CODIGO_CURSO] => 24712940 [AÑO_CURSO] => 36 [CODIGO] => 1 [NOMBRE_MATERIA] => Informació alimentària [NOMBRE_MATERIA_VAL] => Informació alimentària [DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3 [DESCRIPCION1] => 1) Generalitats: Alimentació i salut: Bases d'una alimentació òptima. Principals patologies. Etiquetatge alimentari: objectius i comprensió pel consumidor 2) Legislació: Descripció de la legislació sobre etiquetatge nutricional. Reglament sobre informació alimentària. 3) Informació alimentària obligatòria: Mencions obligatòries en l'etiquetatge nutricional: denominació de productes, ingredients, al·lergògens. Mala praxi. 4) Informació nutricional. Formes d'expressió del valor nutricional en l'etiquetatge. Etiquetatge frontal: monocrom, semàfor nutricional, *NutriScore, uns altres. 5) Declaracions nutricionals: Descripció de les declaracions autoritzades a la Unió Europea. Comprensió i utilització correcta en l'etiquetatge d'estes. 6) Declaracions de propietats saludables. Tipus de declaracions autoritzades i exemples. Comprensió i utilització correcta en l'etiquetatge d'estes. Registre europeu de declaracions. Principi de flexibilitat. 7) Traçabilitat en l'etiquetatge: Indicacions en l'etiquetatge de la traçabilitat de diferents aliments (ous, carns, peix, llet, fruites i hortalisses, etc.). 8) Etiquetat en aliments sense glútens: Concepte i prevalença d'intolerància al gluten. Aliments aptes per a celíacs. Simbologia. Situació a la Comunitat Valenciana. 9) Etiquetat en aliments ecològics: Concepte i dades de producció d'aliments ecològics. Normes generals de producció d'aliments ecològics. Logotips de producció ecològica. 10) Etiquetat en aliments de qualitat diferenciada: indicacions geogràfiques protegides, denominacions geogràfiques protegides, espacialitats tradicionals garantides i altres segells de qualitat. 11) Etiquetat de nous aliments: concepte, legislació, requisits específics i exemples. 12) Etiquetat d'aliments modificats genèticament: concepte, legislació, requisits específics i exemples. [DESCRIPCION2] => 13) Sostenibilitat en l'etiquetatge: descripció dels objectius de desenvolupament sostenible, impacte ambiental de l'envàs, producció i transport d'aliments. [DESCRIPCION3] => [DESCRIPCION1_VAL] => 1) Generalitats: Alimentació i salut: Bases d'una alimentació òptima. Principals patologies. Etiquetatge alimentari: objectius i comprensió pel consumidor 2) Legislació: Descripció de la legislació sobre etiquetatge nutricional. Reglament sobre informació alimentària. 3) Informació alimentària obligatòria: Mencions obligatòries en l'etiquetatge nutricional: denominació de productes, ingredients, al·lergògens. Mala praxi. 4) Informació nutricional. Formes d'expressió del valor nutricional en l'etiquetatge. Etiquetatge frontal: monocrom, semàfor nutricional, *NutriScore, uns altres. 5) Declaracions nutricionals: Descripció de les declaracions autoritzades a la Unió Europea. Comprensió i utilització correcta en l'etiquetatge d'estes. 6) Declaracions de propietats saludables. Tipus de declaracions autoritzades i exemples. Comprensió i utilització correcta en l'etiquetatge d'estes. Registre europeu de declaracions. Principi de flexibilitat. 7) Traçabilitat en l'etiquetatge: Indicacions en l'etiquetatge de la traçabilitat de diferents aliments (ous, carns, peix, llet, fruites i hortalisses, etc.). 8) Etiquetat en aliments sense glútens: Concepte i prevalença d'intolerància al gluten. Aliments aptes per a celíacs. Simbologia. Situació a la Comunitat Valenciana. 9) Etiquetat en aliments ecològics: Concepte i dades de producció d'aliments ecològics. Normes generals de producció d'aliments ecològics. Logotips de producció ecològica. 10) Etiquetat en aliments de qualitat diferenciada: indicacions geogràfiques protegides, denominacions geogràfiques protegides, espacialitats tradicionals garantides i altres segells de qualitat. 11) Etiquetat de nous aliments: concepte, legislació, requisits específics i exemples. 12) Etiquetat d'aliments modificats genèticament: concepte, legislació, requisits específics i exemples. [DESCRIPCION2_VAL] => 13) Sostenibilitat en l'etiquetatge: descripció dels objectius de desenvolupament sostenible, impacte ambiental de l'envàs, producció i transport d'aliments. [DESCRIPCION3_VAL] => [ORDEN] => 2 ) [2] => Array ( [CODIGO_CURSO] => 24712940 [AÑO_CURSO] => 36 [CODIGO] => 2 [NOMBRE_MATERIA] => Taller sobre informació alimentària [NOMBRE_MATERIA_VAL] => Taller sobre informació alimentària [DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3 [DESCRIPCION1] => 1) Supòsits pràctics sobre expressió del valor nutricional en l'etiquetatge, menció correcta d'ingredients i al·lergògens, utilització adequada de les declaracions nutricionals i de propietats saludables. Avaluació i interpretació d'etiquetes reals i simulades. 2) Ferramentes informàtiques: conéixer les principals pàgines web i recursos electrònics sobre etiquetatge. Simuladors divulgatius d'etiquetatge alimentari. 3) Informació alimentària i mitjans de comunicació: Avaluar i discutir notícies i vídeos sobre publicitat d'aliments. 4) Conferències relatives a diferents aspectes de l'etiquetatge (disseny, control, formació del consumidor, etc.) per part de responsables d'I+D d'empresa del sector alimentari, d'inspecció de l'administració (salut pública, sanitat exterior) i divulgadors científics. 5) Elaboració de materials d'educació nutricional: Pautes per a l'elaboració de material divulgatiu per a la promoció del consum d'un aliment o com a ferramenta d'educació nutricional en grups de població específics. 6) Taller pràctic de sostenibilitat en l'etiquetatge. 7) Treball individual: Elaboració d'un fullet divulgatiu sobre la composició i valor nutricional d'un aliment o sobre les recomanacions nutricionals en una situació fisiopatològica. 8) Resolució de casos clínics relatius a pautes d'educació alimentària en el gabinet dietoterapèutic utilitzant etiquetatge nutricional. [DESCRIPCION2] => [DESCRIPCION3] => [DESCRIPCION1_VAL] => 1) Supòsits pràctics sobre expressió del valor nutricional en l'etiquetatge, menció correcta d'ingredients i al·lergògens, utilització adequada de les declaracions nutricionals i de propietats saludables. Avaluació i interpretació d'etiquetes reals i simulades. 2) Ferramentes informàtiques: conéixer les principals pàgines web i recursos electrònics sobre etiquetatge. Simuladors divulgatius d'etiquetatge alimentari. 3) Informació alimentària i mitjans de comunicació: Avaluar i discutir notícies i vídeos sobre publicitat d'aliments. 4) Conferències relatives a diferents aspectes de l'etiquetatge (disseny, control, formació del consumidor, etc.) per part de responsables d'I+D d'empresa del sector alimentari, d'inspecció de l'administració (salut pública, sanitat exterior) i divulgadors científics. 5) Elaboració de materials d'educació nutricional: Pautes per a l'elaboració de material divulgatiu per a la promoció del consum d'un aliment o com a ferramenta d'educació nutricional en grups de població específics. 6) Taller pràctic de sostenibilitat en l'etiquetatge. 7) Treball individual: Elaboració d'un fullet divulgatiu sobre la composició i valor nutricional d'un aliment o sobre les recomanacions nutricionals en una situació fisiopatològica. 8) Resolució de casos clínics relatius a pautes d'educació alimentària en el gabinet dietoterapèutic utilitzant etiquetatge nutricional. [DESCRIPCION2_VAL] => [DESCRIPCION3_VAL] => [ORDEN] => 3 ) ) [professors] => Array ( [0] => Array ( [DNI] => uni57965 [NOMBRE_PERSONA] => Amparo Asunción [APELLIDOS] => Alegría Torán [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Catedrático/a de Universidad [NPI] => G8216 [EMAIL_FACULTAD] => amparo.alegria@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [1] => Array ( [DNI] => uni46842 [NOMBRE_PERSONA] => Reyes [APELLIDOS] => Barberá Sáez [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Catedrático/a de Universidad [NPI] => G2052 [EMAIL_FACULTAD] => Reyes.Barbera@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [2] => Array ( [DNI] => emp91704 [NOMBRE_PERSONA] => Ana [APELLIDOS] => Bilbao Cercós [PDI] => 4 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => Dietista-Nutricionista [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [3] => Array ( [DNI] => emp341419 [NOMBRE_PERSONA] => Virginia [APELLIDOS] => Blanco Morales [PDI] => 4 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => Graduada en Nutrición Humana y Dietética [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [4] => Array ( [DNI] => emp408643 [NOMBRE_PERSONA] => Sergio Alexander [APELLIDOS] => Calderon Lozano [PDI] => 4 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => Graduado en Nutrición Humana y Dietética [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [5] => Array ( [DNI] => uni65149 [NOMBRE_PERSONA] => Antonio [APELLIDOS] => Cilla Tatay [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Profesor/a Titular de Universidad [NPI] => I6235 [EMAIL_FACULTAD] => Antonio.Cilla@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [6] => Array ( [DNI] => uni80050 [NOMBRE_PERSONA] => Nerea [APELLIDOS] => Faubel Ferrando [PDI] => 7 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => [NPI] => V2263 [EMAIL_FACULTAD] => faufene@uv.es [CARGO_EMPRESA] => Técnico/a Superior Programa Investigo 2022. Departamento de Medicina Preventiva y Salud Pública, Ciencias de la Alimentación, Toxicología y Medicina Legal. Universitat de València [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [7] => Array ( [DNI] => uni75588 [NOMBRE_PERSONA] => María Desamparados [APELLIDOS] => Gamero Lluna [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Profesor/a Titular de Universidad [NPI] => M5499 [EMAIL_FACULTAD] => amparo.gamero@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [8] => Array ( [DNI] => uni70081 [NOMBRE_PERSONA] => Mónica [APELLIDOS] => Gandía Gómez [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Ayudante/a Doctor/a [NPI] => H7217 [EMAIL_FACULTAD] => mgandia@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [9] => Array ( [DNI] => uni55991 [NOMBRE_PERSONA] => Guadalupe [APELLIDOS] => García Llatas [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Profesor/a Titular de Universidad [NPI] => I4359 [EMAIL_FACULTAD] => Guadalupe.Garcia@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [10] => Array ( [DNI] => emp99943 [NOMBRE_PERSONA] => Javier [APELLIDOS] => Gutiérrez Parera [PDI] => 4 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => Licenciado en Veterinaria [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [11] => Array ( [DNI] => emp99942 [NOMBRE_PERSONA] => Ramón [APELLIDOS] => Lacomba Perales [PDI] => 4 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => Técnico de I+D+I de empresa de alimentación / Licenciado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [12] => Array ( [DNI] => uni67071 [NOMBRE_PERSONA] => Mussa [APELLIDOS] => Makran Ali [PDI] => 6 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => [NPI] => T0154 [EMAIL_FACULTAD] => mussa@uv.es [CARGO_EMPRESA] => Investigador/a en Formación Predoctorado FPU. Departamento de Medicina Preventiva y Salud Pública, Ciencias de la Alimentación, Toxicología y Medicina Legal. Universitat de València [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [13] => Array ( [DNI] => emp184157 [NOMBRE_PERSONA] => Susana [APELLIDOS] => Martínez López [PDI] => 4 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => Farmacéutica de Salud Pública / Diplomada en Nutrición Humana y Dietética [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [14] => Array ( [DNI] => uni74871 [NOMBRE_PERSONA] => Diego [APELLIDOS] => Miedes Sanz [PDI] => 7 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => [NPI] => V2260 [EMAIL_FACULTAD] => diego.miedes@uv.es [CARGO_EMPRESA] => Técnico/a Superior Programa Investigo 2022. Departamento de Medicina Preventiva y Salud Pública, Ciencias de la Alimentación, Toxicología y Medicina Legal. Universitat de València [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [15] => Array ( [DNI] => uni81708 [NOMBRE_PERSONA] => Leonardo [APELLIDOS] => Musto Safont [PDI] => 6 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => Leonardo.Musto@uv.es [CARGO_EMPRESA] => Investigador/a en Formación Predoctorado FPU. Departamento de Medicina Preventiva y Salud Pública, Ciencias de la Alimentación, Toxicología y Medicina Legal. Universitat de València [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [16] => Array ( [DNI] => uni59030 [NOMBRE_PERSONA] => Carmen [APELLIDOS] => Pérez Cabañero [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Comercialització i Investigació de Mercats. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Profesor/a Titular de Universidad [NPI] => H5150 [EMAIL_FACULTAD] => perezcar@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [17] => Array ( [DNI] => uni66323 [NOMBRE_PERSONA] => Beatriz [APELLIDOS] => Robles Martínez [PDI] => 3 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => Licenciada en Ciencia y Tencología de los Alimentos [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [18] => Array ( [DNI] => uni80006 [NOMBRE_PERSONA] => Matteo [APELLIDOS] => Vitali [PDI] => 6 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => [NPI] => W3161 [EMAIL_FACULTAD] => vimatt@uv.es [CARGO_EMPRESA] => Investigador/a no Doctor/a UV A1. Departamento de Medicina Preventiva y Salud Pública, Ciencias de la Alimentación, Toxicología y Medicina Legal. Universitat de València [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) ) [direccio] => Array ( [0] => Array ( [0] => Array ( [DNI] => uni55991 [NOMBRE_PERSONA] => Guadalupe [APELLIDOS] => García Llatas [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Profesor/a Titular de Universidad [NPI] => I4359 [EMAIL_FACULTAD] => Guadalupe.Garcia@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) ) [1] => Array ( [0] => Array ( [DNI] => uni57965 [NOMBRE_PERSONA] => Amparo Asunción [APELLIDOS] => Alegría Torán [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Catedrático/a de Universidad [NPI] => G8216 [EMAIL_FACULTAD] => amparo.alegria@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) ) ) )

Expert Universitari d'Informació Alimentària: Etiquetatge dels Aliments i Màrqueting. Tècniques d'Educació Nutricional


Programa

Màrqueting nutricional
+
Informació alimentària
+
Taller sobre informació alimentària
+
Preinscripciò al curs

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Per favor, verifica que no eres un robot.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.


SI, ENVIA
FAQS
 
Imprimir la informaciò