Màster Propi en Adaptació Avançada de Lents de Contacte

10a Edició - Codi 20721220

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2020/2021

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 60.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 3100 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Diplomats/Graduats en Òptica i Optometria,i Metges especialistes en Oftalmologia

Modalitat: On-line

Direcció

Organitzador: Departament d'Òptica i Optometria i Ciencies de la Visió

Direcció: Robert Montés Micó. Catedrático de Universidad. Departament d'Òptica i Optometria i Ciencies de la Visió. Universitat de València.
César Antonio Albarrán Diego. Profesor Asociado de Universidad. Departament d'Òptica i Optometria i Ciencies de la Visió. Universitat de València.
Alejandro Cerviño Expósito. Catedrático de Universidad. Departament d'Òptica i Optometria i Ciencies de la Visió. Universitat de València.
Santiago García Lázaro. Profesor Titular de Universidad. Departament d'Òptica i Optometria i Ciencies de la Visió. Universitat de València.

Més informació

Objectius del curs

El paper de l'optometrista ha d'incloure valor afegit per a comptar amb una actualització en el seu àmbit. Existeixen hui dia una gran quantitat i diversitat de materials, dissenys, aplicacions, a més d'una varietat de situacions que es beneficiarien gràcies a les adaptacions de lents de contacte adequades. L'especialització que ofereix el Màster Propi en Adaptació Avançada de Lents de Contacte cobreix tots aquests aspectes.

El Màster Propi en Adaptació Avançada de Lents de Contacte ofereix una completa formació clínica especialitzada per a treballar en l'àmbit hospitalari, consulta especialitzada i gabinet optomètric. Així mateix, el màster s'encarrega de cobrir les necessitats tant del professional a càrrec com dels pacients que atén.

Leer más

Objectius professionals

La labor de l'optometrista en l'àmbit de la salut ocular és fonamental. Sobre aquest professional recau la cura visual primària, és a dir, ser capaç de reconéixer de manera primerenca aquells errors refractius que comprometen el sistema visual, a més de saber com corregir-los mitjançant l'adaptació correcta de lents de contacte. Al mateix temps, ha de comptar amb els coneixements i especialització adequats per a temes més avançats, com la tipologia del pacient, rangs d'edat, si és en còrnia patològica, *posquirúrgica o còrnia sana. Atesa aquesta necessitat formativa, la Universitat de València presenta el seu Màster Propi en Adaptació Avançada de Lents de Contacte.

Gràcies a aquesta especialització, el professional que curse el Màster Propi en Adaptació Avançada de Lents de Contacte tindrà un coneixement integral en tots els camps de la contactologia. Per tant, la formació que trobaràs en el màster cobrirà el coneixement requerit per a poder realitzar adaptacions avançades de lents de contacte, ja siga de manera autònoma o dins d'equips multidisciplinaris.

Leer más

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS