Màster Propi en Atenció Optomètrica en Cirurgia Refractiva i de Cataractes

9a Edició - Codi 20721260

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2020/2021

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 60.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 3100 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Diplomats/Graduats en Òptica i Optometria i Metges especialistes en Oftalmologia

Modalitat: On-line

Direcció

Organitzador: Departament d'Òptica i Optometria i Ciencies de la Visió

Direcció: Alejandro Cerviño Expósito. Catedrático de Universidad. Departament d'Òptica i Optometria i Ciencies de la Visió. Universitat de València.
Santiago García Lázaro. Profesor Titular de Universidad. Departament d'Òptica i Optometria i Ciencies de la Visió. Universitat de València.
César Antonio Albarrán Diego. Profesor Asociado de Universidad. Departament d'Òptica i Optometria i Ciencies de la Visió. Universitat de València.
Robert Montés Micó. Catedrático de Universidad. Departament d'Òptica i Optometria i Ciencies de la Visió. Universitat de València.

Més informació

Objectius del curs

Gràcies al coneixement integral dels fonaments dels diferents tipus de procediments quirúrgics refractius i de cataracta, de tots els tipus d'implants refractius existents i les seues característiques, i de la tecnologia involucrada i la seua avaluació, el professional optometrista comptarà amb una formació altament especialitzada en l'avaluació dels candidats sotmesos a aquests procediments, objectiu que persegueix el Màster Propi en Atenció Optomètrica en Cirurgia Refractiva i Cataractes.

Dins del programa del Màster Propi en Atenció Optomètrica en Cirurgia Refractiva i Cataractes es contemplen els següents temes: cirurgia refractiva corneal, cirurgia refractiva intraocular *fáquica, cirurgia refractiva intraocular *pseudofáquica, instrumentació per a avaluació en cirurgia refractiva, examen optomètric en cirurgia refractiva, a més de casos clínics i el treball de fi de màster.

Leer más

Objectius professionals

La cirurgia refractiva i la cirurgia de cataractes (amb finalitat o no refractiva) estan en constant evolució, la qual cosa exigeix una formació actualitzada. El professional encarregat de realitzar aquestes cirurgies és l'oftalmòleg, que pot secundar-se en l'òptic optometrista tant en el procés preoperatori com en la valoració postoperatòria. Donada la seua formació, la figura de l'òptic optometrista és de gran ajuda en els processos de selecció preoperatòria i de valoració postoperatòria, integrant-se en un equip multidisciplinari amb oftalmòlegs i infermers, que redunda en la millor atenció al pacient. Per a això l'optometrista ha d'estar correctament format, ha de conéixer les diferents tècniques i implants existents, així com les particularitats de l'atenció optomètrica en aquesta mena de pacients en funció de la tècnica mitjançant la qual se'ls haja operat. El Màster Propi en Atenció Optomètrica en Cirurgia Refractiva i Cataractes de la Universitat de València ofereix aqueixa formació especialitzada per a preparar als professionals de l'optometria, i permetre'ls integrar-se en un equip multidisciplinari que atenga pacients demandants d'aquests tipus d'intervencions..

L'optometrista ha de conéixer l'avaluació preoperatòria a dur a terme en un pacient que siga candidat a la cirurgia refractiva o de cataracta, a més d'oferir un adequat seguiment *posquirúrgico. Per a millorar l'atenció clínica d'aquests pacients es necessita una formació especialitzada que abaste aspectes particulars de l'avaluació i maneig del candidat a cirurgia refractiva i de cataracta i del pacient quirúrgic. Tots aquests aspectes, estan contemplats en el Màster Propi en Atenció Optomètrica en Cirurgia Refractiva i Cataractes.

Leer más

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS