Màster Propi en Internacionalització de l'Empresa en el Marc Iberoamericà

1a Edició - Codi 20131030

Metodologia

El mètode emprat en les classes teòriques serà la lliçó magistral participativa. El professor exposarà els diferents continguts del programa utilitzant els mitjans tecnològics que li permeten la projecció de documents digitalitzats així com l'accés en línia als continguts actualitzats que es troben en la xarxa.

En cadascun dels temes els recursos docents estan estructurats de la següent manera:

- Bibliografia bàsica, recull aquells materials que permeten abordar el tema en conjunt.

Donat el dinamisme que presenta el mercat editorial és possible plantejar-se la conveniència de reduir el nombre de manuals de bibliografia bàsica a fi de facilitar la tasca de l'estudiant, recomanant, en la mesura en què siga possible, manuals que s'ajusten als continguts globals de l'assignatura.

- Bibliografia complementària, inclou manuals especialitzats que aprofundeixen en aspectes que la bibliografia bàsica tracta de forma més superficial.

- Lectures, es tracta d'articles especialitzats per a aquells alumnes que desitgen aconseguir un coneixement més ampli sobre algun aspecte del programa.

- Adreces d'internet, en l'àmbit dels negocis internacionals existeixen abundants
recursos online a l'abast de l'estudiant. Des de pàgines web d'altres universitats fins a organitzacions internacionals que ofereixen material docent, dades articles i adreces d'interés.

Respecte de les sessions pràctiques, es tracta d'utilitzar els mitjans al nostre abast per a fomentar un aprenentatge dinàmic i participatiu que permeta consolidar els coneixements teòrics impartits i desenvolupar les habilitats directives, de comunicació intercultural i de treball en equip establides en els objectius del mòdul:

- Lectures, que a partir de plantejaments teòrics o aplicats permeten l'anàlisi i la discussió de qüestions relacionades amb el management intercultural.

- Casos pràctics, que posen en relleu aspectes relacionats amb els objectius, a partir de situacions reals d'empreses.

- Material audiovisual, la visualització i anàlisi de material videogràfic relacionat amb l'assignatura permet assimilar conceptes de manera senzilla, reforçant l'ús d'altres mètodes didàctics.

- Exercicis pràctics, exercicis i treballs pràctics que a partir de la recol·lecció d'informació per part de l'estudiant permeten presentar informes que contribuïsquen a assentar els coneixements adquirits i desenvolupar les habilitats interculturals d'utilitat per a la pràctica internacional.

Preinscripciò al curs

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS