1a Edició - Codi 22727040

Array ( [CODIGO] => 22727040 [EDICION] => 1 [SITUACION] => Aprobado [SITUACION_BIS] => Suspendido [MATRICULA] => 150 [MATRICULA_2] => 0 [MATRICULA_3] => 0 [HORAS] => 2.50 [FECHA_INICIO] => 03/10/2022 [FECHA_FIN] => 05/10/2022 [LUGAR] => [NOMBRE_EMPRESA_ORGANIZADOR] => [FECHA_FIN_PREINSCRIPCION] => 15/09/2022 [AREA] => 8 [NOMBRE_EMPRESA_PATROCINADO] => [NOMBRE_EMPRESA_COLABORADOR] => [OBSERVACIONES_PREINSCRIPCION] => [TIPO_DOCENCIA] => A distancia [TIPO_DOCENCIA_1] => 3 [TIPO_DOCENCIA_2] => On-line [AULA_VIRTUAL_ADEIT] => 0 [TIPO_CURSO] => Postgrado [TIPO_CURSO_1] => Programa de Formació [DIRECCION_URL] => [AÑO_CURSO] => 34 [URL_VIDEO] => [URL_FACEBOOK] => [URL_TWITTER] => [META_TITLE] => [META_DESCRIPTION] => [META_KEYWORDS] => [DIRECCION_CURSO_CORTO] => compuestos-bioactivos-alimentos [GESTOR_NOMBRE] => Emilio [GESTOR_APELLIDOS] => Hernández Núnez [GESTOR_EMAIL] => emilio.hernandez@fundacions.uv.es [ADMINISTRATIVO_NOMBRE] => Carolina [ADMINISTRATIVO_APELLIDOS] => Escribano Asensi [ADMINISTRATIVO_EMAIL] => carolina.escribano@fundacions.uv.es [ES_INTERNO] => 1 [EMAIL_EXTERNO] => informacion@adeituv.es [PREINSCRIPCION_WEB] => 0 [URL_AULA_VIRTUAL] => [OFERTADO_OTRO] => 0 [ID_CURSO_OFERTADO] => 0 [DESCRIPCION_OFERTADO] => [TELEFONO_EXTERNO] => 96 160 3000 [MATRICULA_PDTE_APROBACION] => 0 [ID_IDIOMA] => 4 [PUBLICAR_WEB] => 0 [area_curs] => Àrea de Ciències i Tecnologia [NOMBRE_CURSO] => Microcredencial en bioaccesibilitat, biodisponibilitat i bioactividad de compostos bioactivos presents en aliments [TITULACION] => Microcredencial Universitari [HORARIO] => online, online [REQUISITOS_TITULACION] => Graduats en Biotecnologia Graduats en Biologia Graduats en Farmàcia Graduats en Ciència i Tecnologia dels Aliments Graduats en Enginyeria Agroalimentària Graduats en Nutrició Humana i Dietètica Graduats en Veterinària Graduats en Medicina [REQUISITOS_OTROS] => [ARG_VENTA] => El curs té com a objectius: 1. Reforçar el coneixement del paper dels compostos bioactius en relació amb la nutrició i salut humana. 2. Desenvolupar el concepte de bioacesibilitat, biodisponibilitat i bioactivitat d'aquests compostos químics de la dieta, així com els factors extrínsecs i intrínsecs que poden influir en ella. 3. Contemplar els diferents mètodes que existeixen per a la seua determinació analitzant els seus avantatges i inconvenients. 4. Analitzar les estratègies existents per a incrementar la biodisponibilitat de nutrients: diversificació de la dieta, suplementació, fortificació i biofortificació. [ARG_VENTA2] => [AÑO_CURSO_DESC] => [MODALIDAD_EVALUACION] => [MODALIDAD_EVALUACION2] => [OBSERVACION_MATRICULA_1] => [OBSERVACION_MATRICULA_2] => [OBSERVACION_MATRICULA_3] => [SALIDA_PROFESIONAL] => El curs permetrà adquirir eines tant teòriques com pràctiques sobre les principals tècniques que s'unisques en biotecnologia per a l'estudi de la bioaccesibilitat, biodisponibilitat i bioactivitat dels compostos bioactivos presents en aliments. S'estudiaran les principals tècniques in vitro que existeixen per a la simulació dels processos de digestió tant per a models humans com animals, a més d'entrar en el detalls dels models in vitro basats en cultius cel·lulars per a l'estudi de la biodisponibilitat de molècules bioactives. També es descriuran els assajos basats en models animals per a l'estudi de la biodisponibilitat i de la bioactivitat de macro i micronutrients presents en aliments. Els estudiants i professionals que participaren al curs tindran un bagatge molt ampli sobre els models d'estudi de la bioaccesibilitat, biodisponibilitat i bioactivitat de principis bioactius que per descomptat podran ser una molt bona eina per a millorar models ja existents, per a la practica diària del laboratori d'investigació, o per a dissenyar nous models digestius per a l'estudi de la bioaccesibilitat i biodisponibilitat de molècules específiques. [CRITERIO_ADMISION] => [CRITERIO_ADMISION2] => [CRITERIO_ADMISION3] => [FORMACION_APRENDIZAJE] => [FORMACION_APRENDIZAJE2] => [FORMACION_APRENDIZAJE3] => [ANO_CURSO_DESC] => Curs 2022/2023 [programa] => Array ( [0] => Array ( [CODIGO_CURSO] => 22727040 [AÑO_CURSO] => 34 [CODIGO] => 1 [NOMBRE_MATERIA] => [NOMBRE_MATERIA_VAL] => [DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3 [DESCRIPCION1] => [DESCRIPCION2] => [DESCRIPCION3] => [DESCRIPCION1_VAL] => [DESCRIPCION2_VAL] => [DESCRIPCION3_VAL] => [ORDEN] => 1 ) ) [professors] => Array ( [0] => Array ( [DNI] => uni70326 [NOMBRE_PERSONA] => Giuseppe [APELLIDOS] => Meca De Caro [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Catedrático/a de Universidad [NPI] => M9027 [EMAIL_FACULTAD] => megiu@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [1] => Array ( [DNI] => uni70475 [NOMBRE_PERSONA] => Juan Manuel [APELLIDOS] => Quiles Beses [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Ayudante/a Doctor/a [NPI] => M6515 [EMAIL_FACULTAD] => juan.quiles@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) ) [direccio] => Array ( [0] => Array ( [0] => Array ( [DNI] => uni70326 [NOMBRE_PERSONA] => Giuseppe [APELLIDOS] => Meca De Caro [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Catedrático/a de Universidad [NPI] => M9027 [EMAIL_FACULTAD] => megiu@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) ) ) )

Microcredencial en bioaccesibilitat, biodisponibilitat i bioactividad de compostos bioactivos presents en aliments


Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2022/2023

Tipus de curs: Microcredencial Universitari

Nombre de crèdits: 2.50 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 15/09/2022

Data inici: Octubre 2022

Data fi: Octubre 2022

Matrícula: 150 € (import preu públic)

Modalitat: On-line

Lloc d'impartició:

Horari: online, online

Més informació

Objectius del curs

El curs té com a objectius:
1. Reforçar el coneixement del paper dels compostos bioactius en relació amb la nutrició i salut humana.
2. Desenvolupar el concepte de bioacesibilitat, biodisponibilitat i bioactivitat d'aquests compostos químics de la dieta, així com els

Leer más

Objectius professionals

El curs permetrà adquirir eines tant teòriques com pràctiques sobre les principals tècniques que s'unisques en biotecnologia per a l'estudi de la bioaccesibilitat, biodisponibilitat i bioactivitat dels compostos bioactivos presents en aliments. S'estudiaran les principals tècniques in vitro que existeixen per a la simulació dels processos de digestió tant per a models humans com animals, a més d'entrar en el detalls dels models in vitro basats en cultius cel·lulars per a l'estudi de la biodisponibilitat de molècules bioactives. També es descriuran els assajos basats en models animals per a l'estudi de la biodisponibilitat i de la bioactivitat de macro i micronutrients presents en aliments.
Els estudiants i professionals que participaren al curs tindran un bagatge molt ampli sobre els models d'estudi de la bioaccesibilitat, biodisponibilitat i bioactivitat de principis bioactius que per descomptat podran ser una molt bona eina per a millorar models ja existents, per a la practica diària del laboratori d'investigació, o per a dissenyar nous models digestius per a l'estudi de la bioaccesibilitat i biodisponibilitat de molècules específiques.

Solicita información

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

FAQS
 
Imprimir la informaciò